Špeciálny horoskop pre bežcov: čo čaká znamenia tento víkend?

k

Blíži sa víkend a s ním aj najzábavnejšia bežecká výzva roka – VÝZVA ZVEROKRUHU! Hviezdy na oblohe nám prezradili, ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu, a my vám prinášame tú najlepšiu bežeckú verziu!

VODNÁR (20.1 - 18.2)

Vodnári, pripravte si bežecké topánky a bubny, pretože tento víkend budete na trati nielen bežcami, ale aj rockovými hudobníkmi na bežiacom páse! Vybubnujte si vlastnú rytmickú dráhu a bežte v ústrety hviezdam. Kto vie, možno sa stane tento beh vaším prvým hitom v hitparádach!

RYBY (19.2 - 20.3)

Rybičky, buďte na trati rovnako šťastné ako deti na šmýkačke. A ak sa vám do očí tlačia slzy, nebojte sa, je to len váš vlastný emocionálny bežecký vodopád!

BARAN (21.3 - 19.4)

Barani, budete na štartovacej čiare ako raketa pred štartom! Vaša odvaha bude počas maratónu väčšia ako vaše sebavedomie pri káve. A aj keď vám nohy budú chcieť dať výpoveď, nesnažte sa ich presvedčiť, aby bežali na rukách!

BÝK (20.4 - 20.5)

Býk si bežeckú výzvu užije naplno. Kvôli tejto výzve si kúpite nové oblečenie, aby ste sa ostatným páčili. Možno na ceste nestretnete svojho princa/princeznú, ale pochvaly sa dočkáte, najmä od staršej generácie. Ide vám o štýl, nie o rýchlosť.

BLÍŽENCI (21.5 - 20.6)

Blíženci, vaša dvojaká osobnosť vám teraz bude nesmierne prospešná. Vyrazte von s priateľmi, zatiaľ čo vaša druhá polovička bude snívať o sviečkach. Ale pozor, toto nie je sitkom, toto je VÝZVA ZVEROKRUHU! Či už ste na jednej alebo na dvoch nohách, choďte a buďte dvojnásobne úžasný!

RAK (21.6 - 22.7)

Raci, vezmite na trať svoju rodinu a priateľov, aby vás mal kto počas pretekov povzbudzovať alebo aspoň niekto priniesť energetické snacky. A ak sa vám do očí tlačia slzy, nechajte ich tiecť až do cieľa. Je to vaše tajné raketové palivo!

LEV (23.7 - 22.8)

Levy, kto potrebuje rýchlosť, keď môžete byť hviezdou predstavenia? Na trať sa oblečte ako na červený koberec! Držte mikrofón (alebo aspoň pomyselný megafón) a povzbudzujte nielen seba, ale aj ostatných. Toto je váš čas bežať, zažiariť.

PANNA (23.8 - 22.9)

Panny, na štartovej čiare budete pripravené ako profesionálky. Nenápadne sa môžete stať bežeckými guru. A keď vám niekto povie, že ste úžasný, len pokývajte hlavou a povedzte: „No, čo som vám to hovoril!“ P.S. Nezabudnite zaokrúhľovať počet nabehaných kilometrov na celé čísla!

VÁHY (23.9 – 22.10)

Váhy, so svojím zmyslom pre spravodlivosť na trati budete ako bežecký rozhodca! My len dúfame, že dokážete nájsť smer rýchlejšie ako prebiehajúci súdny proces. A ak nie, na trati je vždy niekto, kto vám ukáže cestu!

ŠKORPIÓN (23.10 - 21.11)

Škorpióni, tento víkend budete na trati takí rýchli, že by ste mohli bežať so zavretými očami a stále by ste všetkých predbehli! Dosiahnite osobný rekord a keď dobehnete do cieľa, povedzte si: „Bola to hračka, akoby som bol na trati s úchyláčikom!“

STRELEC (22.11 - 21.12)

Strelci, buďte na ihrisku ako amazonskí prieskumníci, aj keď je to len park za rohom! Choďte a nechajte sa prekvapiť, či narazíte na poklad alebo len na kávovú stanicu. Nech už to dopadne akokoľvek, nech je to rovnako dobrodružné ako beh za posledným babkiným slivkovým koláčom!

KOZOROŽEC (22.12 - 19.1)

Kozorožci, tento víkend budete vyzerať, akoby ste práve dokončili maratón, hoci v skutočnosti budete len naháňať svojho nezbedného psa po parku! Držte sa svojho cieľa a dávajte na seba pozor, aby ste nemuseli volať záchranku, pretože je pravdepodobnejšie, že sa zraníte o škatuľu od pizze alebo dvere chladničky ako na trati.

Takže, priatelia, nech už je vaše znamenie akékoľvek, nezabudnite si tento víkend užiť VÝZVU ZVEROKRUHU! Ktovie, možno vám to trochu pripomenie pretekárov z filmov, akurát nebudete hľadať stratený poklad, ale skôr stratený sveter. No tak, bavte sa!